Erfaren regissør søkes

Skofteland Film søker en erfaren regissør og manusforfatter til dokumentarfilmen om Grete Prytz Kittelsen; Dronningen av Scandinavian Design som planlegges å vises på NRK.

Grete Prytz Kittelsens design. Foto: Elle Deco, Japan

Les mer om filmen her.

Arbeidet vil bestå av å være med å utvikle prosjektet fram mot produksjonsbeslutning, dvs. være med og skrive søknader etc. i siste fase av utvikling.  Når produksjonsbeslutning er tatt, består arbeidet av å fullføre manus og research og ha regi på opptak og i etterarbeid. Vi ønsker derfor å komme i kontakt med en dyktig og erfaren regissør med gode kunnskaper innen dramaturgi og fortellerteknikk og god visuell forståelse. Og selvsagt er det en forutsetning at  regissøren er engasjert i temaet for filmen.

Filmen er ikke fullfinansiert, men vi ligger godt an og håper at den kan bli det i løpet av høsten. Produksjonsbeslutning tas når vi er fullfinansiert. Nøyaktig start for samarbeid må derfor avtales nærmere. Oppdragets varighet antas å være ca. 6 måneder. Opptakene vil stort sett finne sted i Oslo og på østlandet, men noe reising i inn og utland må påregnes. Etterarbeidet legges etter planen til Skoftelands lokaler i Oslo.

Send søknad med CV og referanser merket Dronningen til dronningen (at) skoftelandfilm.no så snart som mulig, senest innen 1. september 2010. Send gjerne med linker til tidligere produksjoner om du har. Ellers ber vi om påsynskopier dersom vi ønsker å se noe du har laget tidligere.

Grete Prytz Kittelsen med arbeidsmasken sin. Foto: Karianne Bjellås Gilje (red.): ”Grete Prytz Kittelsen. Emalje og design”; Gyldendal 2008

Link til artikkel om Grete i D2

Har du spørsmål ang. stillingen, kontakt produsent Ingunn H. Knudsen på tlf. 99275057.

POSTET 07.07.10

Stikkord: , , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skoftelandfilm Film AS

produserer dokumentar-filmer og dokumentarserier


Prosjekter

Optimistene
Se trailer


Last Call - I tolvte time
Se trailer


The Sarnos – A Life in Dirty Movies
Se trailer


Morgendagens idrettshelter
Se trailer


Et lite stykke Thailand II
Se trailer


Uteliggernes sang
Se trailerHyttedrømmen
Se trailershabanas_valg

Shabanas valg
Se trailerGlamourjentene
Se trailerMemento mori
Se trailerLykkens grøde
Se trailerEt lite stykke Thailand
Se trailer