Et lite julegavetips? Tilbud på kvalitetsfilmer

plakat004

DVD’ er av den prisbelønte og kritikerroste dokumentarfilmen «Lykkens grøde» og gullrutenvinneren, dokumentarserien «Et lite stykke Thailand», selges nå til kun NOK 89,- pr. stk. i vår nettbutikk.

Et lite julegavetips?

hovedpersoner
Svigerdatter Marit og svigermor Guri deler sine innerste tanker om å bo under samme tak i den stillfarne, men gripende dokumentarfilmen "Lykkens Grøde" som er vist på NRK flere ganger. Foto: Hilde K. Kjøs

«Lykkens grøde», regissert av Karoline Grindaker og Hilde K. Kjøs og ble i fjor utropt til ”Årets norske dokumentar” av P2s Einar Guldvog Staalesen i «Mørkets opplevelser» (18.12.08):

– «Lykkens grøde» er årets norske dokumentarfilm. (…) Nå er den enda bedre på dvd, med vakker Epilog i tillegg.

Han omtaler filmen som ”særdeles fintfølende” og fortsetter:

– «Lykkens grøde» er en film som vi gråter med, men som vi er glade for å oppleve. Den er årets norske dokumentarfilm. Det bestemmer vi, her og nå, i «Mørkets opplevelser».

Filmen om svigermor Guri og svigerdatter Marit, som har levd under samme tak i over 30 år, på en plass hvor det egentlig bare er plass til en, hadde premiere på NRK1 på kvinnedagen 8. mars 2008 med rekordhøye 723 000 seere. Med repriser er det nå over 1 million som har sett filmen.

Anne B. Ragde: – En utrolig film.

Ragde har trukket linjer fra egen fiksjonsverden i ”Berlinerpoplene” til dokumentaren ”Lykkens grøde”. Hun mener virkeligheten er minst like komplisert som hun beskriver den i romanene:

– Når folk sier at beskrivelsene fra Neshov er litt overdrevet, så skjønner jeg at de ikke har peiling på hvordan mennesker faktisk kan leve. ”Lykkens grøde” er bare helt utrolig god!

Nå får du dvd’en til tilbudspris, med en egen epilog til filmen, intervju med svigerdatter Marit ett år etter, ubenyttede scener og en stillferdig interiør-collage, til tonene av Fläskkvartetten.

Nantaja-og-Lars-J-fiske
Nantaya og Lars Johan fra "Et lite stykke Thailand" på fisketur i Storfjord. Mange husker den kostelige scenen med breiflabben fra dokumentarserien på TVNORGE. Foto: Linn Therese Amundsen

«Et lite stykke Thailand» vant Gullruten for beste dokusåpe i 2008 og er regissert av Tale Kristine Skeidsvoll, Gunhild Asting og Gunhild Westhagen Magnor. Dokumentarserien i 6 episoder handler om thailandske kvinner som gifter seg med norske menn.

Vestlandsbygda Tresfjord kalles «Thaifjord» på folkemunne fordi mange av ungkarene her har funnet seg koner fra Thailand. Kan det bli ekte kjærlighet av sånt? En thaidame er jo en fattig barjente som har funnet seg en håpløs norsk ungkar. Eller?

Hva er grunnen til at disse mennene skaffer seg thaidamer? Og hvem er jentene som reiser fra den andre siden av jorda for å gifte seg med en mann de ikke kjenner? I “Et lite stykke Thailand” følger vi fem par gjennom et år fylt av gleder og sorger. Kanskje kan de lære oss noe om kjærlighet …

• “Et lite stykke Thailand” hadde i snitt 353 000 seere

• En av TVNORGEs største suksesser

• Vinner av “Gullruten 2008” for Beste dokusåpe

• Hele seriens 6 episoder på dobbel DVD

• 58 min. bonusmateriale

• Tekstet til engelsk og thai!

Nå får du også denne DVD’en til tilbudspris, inkludert ubenyttede scener og intervju med parene ett år etter. I tillegg forteller hovedregissør Tale Kristine Skeidsvoll om prosessen med å lage serien.

Alle DVD’er selges nå for kroner 89,-

POSTET 12.12.09

Stikkord: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skoftelandfilm Film AS

produserer dokumentar-filmer og dokumentarserier


Prosjekter

Optimistene
Se trailer


Last Call - I tolvte time
Se trailer


The Sarnos – A Life in Dirty Movies
Se trailer


Morgendagens idrettshelter
Se trailer


Et lite stykke Thailand II
Se trailer


Uteliggernes sang
Se trailerHyttedrømmen
Se trailershabanas_valg

Shabanas valg
Se trailerGlamourjentene
Se trailerMemento mori
Se trailerLykkens grøde
Se trailerEt lite stykke Thailand
Se trailer