ET LITE STYKKE THAILAND 2 på DVD

Skofteland Film slipper nå DVD av sesong 2 av den hjertevarme og tankevekkende dokumentarserien ET LITE STYKKE THAILAND. DVD’en inneholder i tillegg til alle årets 8 episoder, hele 25 minutter med bonusmateriale! Du kan kjøpe DVD’en her

ET LITE STYKKE THAILAND ble igjen tatt imot med åpne armer av både kritikere og publikum da sesong 2 ble vist på TVNorge tidligere i år, og serien fikk hele tre nominasjoner til Gullruten 2011. Trippelnominasjonen innebar en ny nominasjon i Beste dokusåpe, etter at sesong 1 vant Gullruten i denne kategorien i 2008. I tillegg ble det nominasjon til Årets TV-øyeblikk, hvor medvirkende i serien, Lars Johan Silver Bullet Nygård, får seg et realt Sushi-sjokk. Lars Johan ble også nominert i den splitter nye kategorien Årets deltager for sin innsats i serien.

”Kan hende vi skulle hatt litt flere som Lars Johan i storbyene. Så kunne vi fått litt færre ord, litt mer praksis i integreringsarbeidet.” Marit O. Bromark, Ny tid.

DVD av sesong 2 med 8 underholdende episoder á 45 min.:

Etter 3 år er vi tilbake i ”Thaifjord”. Vi møter kjente og kjære fra første sesong og tre nye thai-norske par fra Møre og Romsdal. Flere av parene reiser på begivenhetsrike turer til Thailand, og vi er med ungkaren Kay til Bangkok på hans aller første date noen sinne. Er Koy kvinnen i hans liv?

I Thailand oppdager Johnny at han er reservefar for alle Buntas nevøer og nieser, og Lars Johan reiser på hurratur til broen over Kwai. Rolv og Wangit våger å satse på kjærligheten igjen, bare de får signert fiskekontrakten… Geir jobber døgnet rundt for å overraske Mon, og Runar krysser fingrene for at Pooky skal få drømmejobben på høyskolen. Midt i det hele, forsøker Kay å sjarmere Koy med makrell i tomat, Ålesunds fjelltopper og naturlig beskjedenhet.

DVD av sesong 2 med 25 min. artig bonusmateriale:

I de utelatte scenene ser vi alt fra småkrangling til latteranfall, hunder uten pels og markliknende desserter. I tillegg har Kay og Koy latt oss vise fram feriebildene fra det aller første første gjensynet i Thailandsom nyforlovede. Vi har også med bilder fra premieren i Oslo, hvor serien ble velsignet av en buddhist-munk og hvor selveste inkluderingsministeren åpnet arrangementet.

Inkluderingsminister Tora Aasland hilser på Kay på premieren til ET LITE STYKKE THAILAND 20. januar 2011.

Bildekollasjer DVD: Kay og Koy 5 måneder etter og En velsignet TV-premiere – med munk og inkluderingsministeren til stede.

Utelatte scener DVD: En god latter, Lars Johan og hunden, Pookys mor og Trollveggen, Mons kakefeiring, Wangit lager rar dessert, Lars Johan i hjortehytta, Buntas gardinstenger, Pooky med mor på jobb, Lars Johan på yoga og Bunta, Johnny og flekker.

Sniktitt på et par av de ubenyttede scenene på DVD’en under:

Lars Johan og hunden:

En god latter forlenger livet:

DVD’en er tekstet på norsk og engelsk. Den kan bestilles her

”Smil, latter, forståelse, samhold og kjærlighet”. Ny

SESONG 1:

Trailer av ET LITE STYKKE THAILAND sesong 1 kan du se her

Dersom du gikk glipp av første sesong av ET LITE STYKKE THAILAND kan du kjøpe DVD av denne også her

SESONG 2:

En lengere og en kortere trailer av ET LITE STYKKE THAILAND sesong 2 kan du se her

Du kan se fine videopresentasjoner av alle parene som er med i sesong 2 av ET LITE STYKKE THAILAND her

SESONG 3:

Skal vi lage enda en sesong av ET LITE STYKKE THAILAND? Vi søker deltakere til SESONG 3: les mer her

Facebooksiden ET LITE STYKKE THAILAND har mer enn 7800 «liker». Hjelp oss å få flere. Jo flere som liker serien på FB, jo større sjans er det for nye episoder!  Verv i vei!

POSTET 24.06.11

Stikkord: , , ,

2 kommentarer på “ET LITE STYKKE THAILAND 2 på DVD

Jeg har hørt at det er mange med meg som sier det hadde vært greit med Thai tekst på filmen sesong 2 slik sesong 1 hadde. Våre fruer sier at det er et stort ønske da filmen blir vist for familie og venner i Thailand, det er ikke så mange som er spreke i Engelsk. Er dette noe som er gjennomførbart?

Mvh Thorleif Nordrum

Vi beklager at DVDen ikke er tekstet på thai. Vi har dessverre ikke hatt ressurser til dett, og det er ikke mulig å endre dette i denne utgivelsen. Vi håper likevel at DVDen kan være til glede for mange.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skoftelandfilm Film AS

produserer dokumentar-filmer og dokumentarserier


Prosjekter

Optimistene
Se trailer


Last Call - I tolvte time
Se trailer


The Sarnos – A Life in Dirty Movies
Se trailer


Morgendagens idrettshelter
Se trailer


Et lite stykke Thailand II
Se trailer


Uteliggernes sang
Se trailerHyttedrømmen
Se trailershabanas_valg

Shabanas valg
Se trailerGlamourjentene
Se trailerMemento mori
Se trailerLykkens grøde
Se trailerEt lite stykke Thailand
Se trailer