ET LITE STYKKE THAILAND nominert til Gullruten igjen: Beste dokusåpe OG Årets deltaker!

Produsent Hilde Skofteland og medvirkende i "Et lite stykke Thailand", Lars Johan Nygård og hans kone Nantaya på pressekonferansen 31. mars. Foto: Skofteland Film

Sesong 2 av den populære og hjertevarme dokumentarserien ET LITE STYKKE THAILAND fra Skofteland Film har fått hele to nominasjoner til Gullruten! Lars Johan ”Silver Bullet” Nygård er nominert i den flunkende nye kategorien Årets deltager. I tillegg er serien enda en gang nominert til Beste dokusåpe. Første sesong vant Gullruten i 2008, kan vi klare det igjen?

TV-bransjens prestisjepris Gullruten, deles ut i Grieghallen i Bergen fredag 13. mai. Showet sendes på TV2 samme kveld.

På Gullrutens nettsider kan du se hvem resten av de nominerte er: gullruten.no

Lars Johan Nygård er stålende fornøyd med å være nominert som "Årets deltaker". Foto: Skofteland Film

Det hadde jeg ikke drømt om i hele mitt liv. Kanskje jeg skjønner det om ei ukes tid. Nå er det bare helt ufattelig. Jeg er bare meg selv. Å gjøre seg til, hører ikke hjemme noe sted, men det er vel ikke alle 70-åringer som finner på så mye galt som meg. Det kan jo også være på grunn av Stordal-engelsken min, kanskje. ”You and me på hurratur”, det er jo Stordal-engelsk, sier Lars Johan ”Silver Bullet” Nygård og ler godt.

Se den legendariske scenen der Lars Johan spiser sushi på VG-nett.

Videopresentasjon av Lars Johan og Nantaya:

Det er fantastisk gøy at serien er nominert enda en gang. Dessuten er det jo ekstra flott at Lars Johan, en 70 år gammel bonde fra Stordal, er nominert i den nye kategorien» Årets deltager». Den fortjener han virkelig. Det er bra at vi har fått en kategori som hedrer de vanlige menneskene som tar tv-seeren med inn i deres liv. Uten dem hadde kan vi ikke kunnet lage slike serier om dagens Norge. Så stor takk til Lars Johan og alle da andre som var med i ET LITE STYKKE THAILAND, sier produsent Hilde Skofteland.

Alle de medvirkende i "Et lite stykke Thailand" med Lars Johan forrest. Vi håper å se alle i Bergen 13. mai. Foto: Skofteland Film

Trailer for sesong to av ET LITE STYKKE THAILAND:

Om ET LITE STYKKE THAILAND:

I serien blir vi kjent med flere thai-norske par som søker lykken sammen. Vi følger dem gjennom en periode av livet fylt av samlivets små og store gleder og utfordringer. Er disse ekteskapene annerledes enn det vi er vant til? Og får de kjærligheten til å vare?

I serien får vi vite hva både thaikvinnene og de norske karene tenker om seg selv og sine valg i livet. Dette er en unik, varm og underholdende serie alle har godt av å se. Sjelden har en dokumentarserie fått fåmælte, staute norske menn i tale om hva som er lykken i livet på en liknende måte. Intet øye var tørt da siste episode gikk over skjermen.

I andre sesong av serien er vi etter 3 år tilbake i ”Thaifjord” og områdene rundt. I hele åtte nye episoder møter vi igjen noen av de kjente og kjære fra første sesong og vi blir kjent med nye sjarmerende thai-norske par fra hele Møre og Romsdal. Som sist, deler de sine personlige historier med oss og kanskje kan de igjen lære oss noe om kjærlighet?

Sjanger: Dokumentarserie. Lengde: 8 x 45 min. Visningsformat: HD

Premiere sesong 2: 20. januar 2011, TVNorge.

Redaktører: Tale Kristine Skeidsvoll og Gunhild Westhagen Magnor (ep 1-8) og Linn Therese Amundsen (ep. 4 og 6  i etterarbeid). Regissører opptak: Gunhild Gjølstad, Kari Pettersen, Åse Svenheim Drivenes, Gunhild Westhagen Magnor. Fotografer: Torstein Nodland, Patrik Säfstrøm, Tone Andersen, Gunhild Westhagen Magnor, Øystein Mamen og Petter Bønsnes. Klippere: Jo eldøen, Siv Kvaleberg, Anders Nybø og Torkel Gjørv. Produksjonsleder: Heidi W. Vejling. Produsent: Hilde Skofteland. Prosjektleder TVNorge: Astri Lundberg.

Regi-teamet bak "Et lite stykke Thailand II". Fra venstre: Gunhild Westhagen Magnor, Tale Kristine Skeidsvoll, Kari Pettersen, Gunhild Gjølstad og Åse Svenheim Drivenes. Foto: Skofteland Film

Pressekontakt Skofteland Film:

Ingunn Helene Knudsen

Presseansvarlig

Tlf: +47 23691223, Mob: + 47 99275057

E-post: ingunn.knudsen at skoftelandfilm.no

Flere pressebilder her

POSTET 03.04.11

Stikkord: , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skoftelandfilm Film AS

produserer dokumentar-filmer og dokumentarserier


Prosjekter

Optimistene
Se trailer


Last Call - I tolvte time
Se trailer


The Sarnos – A Life in Dirty Movies
Se trailer


Morgendagens idrettshelter
Se trailer


Et lite stykke Thailand II
Se trailer


Uteliggernes sang
Se trailerHyttedrømmen
Se trailershabanas_valg

Shabanas valg
Se trailerGlamourjentene
Se trailerMemento mori
Se trailerLykkens grøde
Se trailerEt lite stykke Thailand
Se trailer