ET LITE STYKKE THAILAND med 8 nye episoder

Gullruten-vinneren og seersuksessen fra Skofteland Film er tilbake i 2011! Se første episode av sesong 2 på TVNorge 20. januar kl. 20:30!

Vi møter blant andre Koy fra Thailand søker en norsk mann via internett
Vi møter blant andre Koy fra Thailand som søker en norsk mann via internett.

I Norge er det blitt mer og mer vanlig med thai-norske ekteskap. Vestlandsbygda Tresfjord kalles «Thaifjord» på folkemunne fordi mange av ungkarene her har funnet seg koner fra Thailand. Men myten om ”thaidamene” sitter dypt. Mange betviler at det virkelig kan bli ekte kjærlighet av sånt. En thaidame er jo en fattig barjente som har funnet seg en håpløs norsk ungkar. Eller?

I ET LITE STYKKE THAILAND blir vi kjent med flere thai-norske par som søker lykken sammen. Vi følger dem gjennom en periode av livet fylt av samlivets små og store gleder og utfordringer. Er disse ekteskapene annerledes enn det vi er vant til? Og får de kjærligheten til å vare?

ET LITE STYKKE THAILAND er en engasjerende, morsom og rørende serie – som i bunn og grunn handler om kjærlighet og ønsket om å dele livet med noen. Kjærlighet drømmer vi alle om. Og ensomheten har de fleste kjent på. Dermed er det som oppleves som fremmed for de fleste – tanken på å slå seg sammen med en fra andre siden av kloden – plutselig ikke bare fremmed, alle kan også kjenne seg igjen.

Etter 3 år er vi tilbake i ”Thaifjord” og områdene rundt. I hele åtte nye episoder møter vi igjen noen av de kjente og kjære fra første sesong og vi blir kjent med nye sjarmerende thai-norske par fra hele Møre og Romsdal. Som sist, deler de sine personlige historier med oss og kanskje kan de igjen lære oss noe om kjærlighet?

Som en god dokumentar gir serien ikke alle svarene, men får deg til å tenke. Hva er ekte kjærlighet, og hva skal til for å skape et godt samliv? Er vår tids romantiske kjærlighetsideal kanskje både urealistisk og lite fruktbart?

I serien får vi vite hva både thaikvinnene og de norske karene tenker om seg selv og sine valg i livet. Dette er en unik, varm og underholdende serie alle har godt av å se. Sjelden har en dokumentarserie fått fåmælte, staute norske menn i tale om hva som er lykken i livet på en liknende måte. Intet øye var tørt da siste episode gikk over skjermen.

Kan serien igjen ta et oppgjør med fordommene overfor thai-norske ektepar?

Få med deg de nye episodene av kvalitetsserien produsert av Skofteland Film for TVNorge. Serien starter på TVNorge torsdag 20. januar kl. 20:30.

Kort resyme ET LITE STYKKE THAILAND, sesong 1:

Serien er sentrert rundt Vestlandsbygda Tresfjord, som kalles Thaifjord på folkemunne, fordi mange av ungkarene her har funnet seg koner fra Thailand.

Noy giftet seg med Odd Vidar og flyttet til Norge.

Vi følger fem thai-norske par gjennom et år og er vitne til alt fra kostelige scener – f.eks. når en buddhistmunk fra Thailand flytter inn på gården og mannen i huset ifølge kona bør legge hagla på hylla, til dypt rørende situasjoner der sorg, savn og lykkestunder veksler om hverandre. Vi er med ungkaren som reiser til Thailand for å gifte seg med en jente han knapt kjenner, og vi følger hennes første tid i Norge.

Se trailer fra første sesong her

Kort resyme ET LITE STYKKE THAILAND, sesong 2:

Etter 3 år er vi tilbake i ”Thaifjord” og områdene rundt. Vi møter igjen noen av de kjente og kjære fra første sesong og vi blir kjent med nye sjarmerende thai-norske par fra hele Møre og Romsdal. Som sist deler de sine personlige historier med oss og kanskje kan de igjen lære oss noe om kjærlighet?

Lars Johan blir med Nantaya til Thailand for å hilse på familien hennes. Det er ikke hverdagskost.

Vi følger etablerte par som har funnet ut av måten å leve sammen på og unge nyetablerte par som finner ut av samlivet. Vi treffer også en norsk ungkar som tar mot til seg og kontakter en thailandsk kvinne via internett. Mange av de norske mennene blir denne gangen med kona si til Thailand og vi får se hvor de kommer fra og får møte familien.

Mer info om premiere og fersk trailer av sesong 2 kommer snart!

POSTET 19.12.10

Stikkord: , , ,

2 kommentarer på “ET LITE STYKKE THAILAND med 8 nye episoder

Interessant og følge med på forrige serie, og ser fram til neste del.

Min kone døde av kreft i 1997 hvor jeg følte at livet mer eller mindre var ferdig, mistet livslysten.

Giftet med i 2006 med en fantastisk thaikvinne som virkelig viser at hun elsker meg selv om aldersforskjellen er 30 år.

Har fått 2 nydelige «småtasser» som gjør at jeg gleder meg til hver nye dag sammen med dem.

Se: http://www.chanpradab.com

Tilbaketråkk: Tv-serier

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skoftelandfilm Film AS

produserer dokumentar-filmer og dokumentarserier


Prosjekter

Optimistene
Se trailer


Last Call - I tolvte time
Se trailer


The Sarnos – A Life in Dirty Movies
Se trailer


Morgendagens idrettshelter
Se trailer


Et lite stykke Thailand II
Se trailer


Uteliggernes sang
Se trailerHyttedrømmen
Se trailershabanas_valg

Shabanas valg
Se trailerGlamourjentene
Se trailerMemento mori
Se trailerLykkens grøde
Se trailerEt lite stykke Thailand
Se trailer