Koy i «Et lite stykke Thailand II» søker norsk mann

Koy søker norsk mann fra Ålsundsområdet.

Mitt navn er Koy, jeg er 28 år og bor i Bangkok i Thailand. Jeg har universitetsutdannelse innen IT og jobber for tiden som programmerer. Folk beskriver meg som en snill, åpen og morsom jente. Jeg har gitt opp thailandske menn og ønsker meg en god og trofast mann. Siden jeg har en søster i Ålesund, kunne jeg godt tenke meg å treffe en norsk mann i dette området. Mitt ønske er å møte en snill og kjærlig mann som har tid til meg. Fint om du er mellom 28 -40 år. Send meg en mail, koyjungtha@gmail.com, og fortell litt om deg selv, gjerne med bilde. Har du mulighet til å skrive på engelsk, er det flott.

POSTET 03.05.10

Stikkord: , ,

En kommentar på “Koy i «Et lite stykke Thailand II» søker norsk mann

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skoftelandfilm Film AS

produserer dokumentar-filmer og dokumentarserier


Prosjekter

Optimistene
Se trailer


Last Call - I tolvte time
Se trailer


The Sarnos – A Life in Dirty Movies
Se trailer


Morgendagens idrettshelter
Se trailer


Et lite stykke Thailand II
Se trailer


Uteliggernes sang
Se trailerHyttedrømmen
Se trailershabanas_valg

Shabanas valg
Se trailerGlamourjentene
Se trailerMemento mori
Se trailerLykkens grøde
Se trailerEt lite stykke Thailand
Se trailer