Administrasjon og ledelse

HILDE SKOFTELAND

Daglig leder og executive produsent

Hilde har siden hun startet Skofteland Film AS i 2006 vært daglig leder og  produsert de fleste av selskapets kritikerroste og prisvinnende dokumentar-produksjoner.  Hilde er utdannet fra Universitetet i Tromsø (sosial antropologi, sosiologi), NTNU i Trondheim (film) og Høgskolen i Lillehammer (film).

Hilde jobbet tidligere som frilanser for de største TV- og filmproduksjonsselskapene i Norge (1996-2006), og har  betydelig erfaring fra både kreative og administrative funksjoner innenfor både dokumentar, fiksjon og TV-underholdning. De siste årene før hun startet Skofteland Film AS hadde hun bl. a. regi på 71 grader nord (2002, 2003, TVNorge) og Sønner av Norge (2003, NRK), og var produsent for de pan-skandinaviske produksjonene Robinsonekspedisjonen og Top Model (2004, 2005, TV3).  Ved siden av å være styreleder i Skofteland Film, sitter hun også  i styret i Stiftelsen Gullruten og avdelingsstyret for TV-fag, Høgskolen i Lillehammer og er vara i styret for Høgskolen i Lillhammer samt Sørnorsk filmsenter.

Tlf. +47 23691223

E-post: hilde at skoftelandfilm.no

INGUNN H. KNUDSEN

I PERMISJON
Produsent og ansvarlig for int. salg , PR og lansering  

Ingunn har vært ansatt i Skofteland film siden 2008. Tidligere har hun jobbet som manusforfatter, produksjonsleder og redaktør på en rekke kultur- og infotainmentserier for tv, bl a for NRK (Kos og Kaos, Eva og Adam, begge hos Rubicon TV, og Tingenes tilstand, hos Teddy TV). Ingunn har cand. mag fra Universitetet i Oslo/Sorbonne og Paris VII i idehistorie, fransk litteratur og psykologi, og lang erfaring fra kultur- og mediafeltet, inkl. avis-, magasin-, radio- og tv-produksjon. I Skofteland Film har hun vært involvert i alle våre produksjoner. Hun har deltatt på en rekke internasjonale forumer og markeder, og bygget opp et nettverk av kontakter innen tv-kanaler, finansører, produsenter og distributører. Pr idag er Ingunn også ansvarlig for Skoftelands internasjonale co-produksjoner innen enkeltstående dokumentarfilm.

NB: For jobbsøknader, bruk følgende e-post adresse: stilling at skoftelandfilm.no. Dersom du sender en åpen søknad, så skal vi forsøke å svare, men ikke forvent et svar, da vi er meget travle. Men ser vi at du dekker et behov hos oss, så tar vi kontakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skoftelandfilm Film AS

produserer dokumentar-filmer og dokumentarserier


Prosjekter

Optimistene
Se trailer


Last Call - I tolvte time
Se trailer


The Sarnos – A Life in Dirty Movies
Se trailer


Morgendagens idrettshelter
Se trailer


Et lite stykke Thailand II
Se trailer


Uteliggernes sang
Se trailerHyttedrømmen
Se trailershabanas_valg

Shabanas valg
Se trailerGlamourjentene
Se trailerMemento mori
Se trailerLykkens grøde
Se trailerEt lite stykke Thailand
Se trailer