Vi søker Controller og Adm. sjef

Skofteland Film AS søker controller og administrasjonssjef (se under). Det er snakk om to deltidsstillinger som evt. kan kombineres dersom man er rett person.

Skofteland Film holder til i den erverdige, gamle administrasjonsbygningen til Norcem sentralt i Slemmestad.
Skofteland Film holder til i den erverdige, gamle administrasjonsbygningen til Norcem sentralt i Slemmestad.

Administrasjonsssjef (link til finn.no)
Skofteland Film søker administrasjonssjef i 50 % stilling fra ca. 17. november 2014. Søknadsfrist 15. oktober 2014. Det vil i første omgang være snakk om ca. et halvt års engasjement, med mulglihet for forlengelse og fast jobb.

Du skal ha ansvar for kontordrift, innkjøp, tilrettelegging, rutiner, overordnet tilrettelegging og organisering av prosjekter og ressurs- og personaladministrasjon. Du bør ha relevant utdanning og erfaring fra lignende arbeid, god kompetanse på økonomistyring og administrasjon. Og gjerne erfaring fra, eller interesse for, kulturnæring og prosjektarbeid.

Controller (link til finn.no)
Skofteland Film AS søker controller til 30-50 % stilling (avtales nærmere) fra ca. 17. november 2014. Søknadsfrist 15. oktober 2014.  Det vil i første omgang være snakk om ca. et halvt års engasjement, med mulglihet for forlengelse og fast jobb.

I stillingen inngår økonomisk planlegging, overordnet budsjettering, intern kontroll og oppfølging av prosjekter med tilskudd fra både offentlige og private aktører, styring av regnskapsføring, videreutvikling av økonomi- og styringsstystemer og analyse av virksomhetens lønnsomhet.

I tillegg til å overvåke økonomien i firmaet og på prosjektene, vil controlleren være en viktig rådgiver for daglig leder i Skofteland Film. Skofteland Film er et prisvinnende produksjonsselskap som produserer film- og tv-programmer for kino, fjernsyn og internett, som f eks Optimistene og Et lite stykke Thailand. Vi  har mange nye prosjekter på gang, vi har tre faste stillinger i firmaet og vi samarbeider med et ti-talls antall frilansere i bransjen.

Du må ha relevant økonomiutdanning og jobberfaring, og gjerne erfaring fra, eller interesse for, kulturnæring og prosjektarbeid.  Du bør ha god tallforståelse, gode datakunnskaper, evne til å analysere og ha en logisk og metodisk tilnærming, god forståelse av forretninger og offentlig politikk, og høy grad av nøyaktighet. Men du bør også ha forståelse for den kreative bransjen vi jobber innenfor, der ikke alt er forutsigbart eller planlagt (men ofte spennende og interessant).

Skofteland film kan tilby et levende og pulserende arbeidsmiljø med hyggelige og engasjerte kollegaer i en bransje som er i stadig utvikling. Skofteland Film holder til sentralt i Slemmestad, med både buss- og båtforbindelse.

SØKNADER sendes til stilling (at) skoftelandfilm.no

POSTET 20.09.14

Stikkord: , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skoftelandfilm Film AS

produserer dokumentar-filmer og dokumentarserier


Prosjekter

Optimistene
Se trailer


Last Call - I tolvte time
Se trailer


The Sarnos – A Life in Dirty Movies
Se trailer


Morgendagens idrettshelter
Se trailer


Et lite stykke Thailand II
Se trailer


Uteliggernes sang
Se trailerHyttedrømmen
Se trailershabanas_valg

Shabanas valg
Se trailerGlamourjentene
Se trailerMemento mori
Se trailerLykkens grøde
Se trailerEt lite stykke Thailand
Se trailer