Et lite stykke Thailand med teksting på THAI

Den prisvinnende serien ”Et lite stykke Thailand” er nå tilgjengelig på DVD, med norsk, engelsk og thailandsk teksting. I tillegg til alle seks episodene er det lagt til en mengde bonusmateriale;

Intervjuer med parene ett år senere

Slettede scener

Intervju med regissørene

SMAKEBITER FRA INTERVJUENE ETT ÅR SENERE:

Bunta og Johnny:

Johnny: Det tok av, ikke bare under opptakene, men også etterpå. Fremmede kom bort og ville snakke med oss når vi gikk på kjøpesenter, og folk fra hele landet sendte sms og e-post, eller ringte oss. Vi ble kjendiser på grunn av den serien, ler Bunta og Johnny

Bunta: Folks holdning ovenfor oss har endret seg etter serien. De har ikke de samme fordommene som før. Noen fortalte meg at det er kampanje på internett fordi folk vil ha mer av serien….Johnny: Men det kommer ikke til å skje! I alle fall ikke på lenge. Jeg er drittlei av å ha kamera oppi fjeset, smiler Johnny.

Sumalee og Kåre Oddvar:

Sumalee: Selvfølgelig var det perioder under innspillinga hvor det var tøft å ha kameraene rundt seg. Spesielt når vi var i Thailand på sommeren, og mamma ble syk og døde. Jeg og mannen min snakket om det, og ble enige om at vi kunne klare det. Det var viktig for oss at publikum skulle få se hvordan livet vårt virkelig er.

Kåre Oddvar: Vi forberedte oss på at det kunne komme negativ respons når serien ble sendt på TV, men det har kun vært positivt! Å være med i serien har vært en veldig bra opplevelse. Også for ungene tror jeg.

Noy og Odd Vidar:

Noy: Alle i Norge så på serien. Tusen takk!

Odd Vidar: Det er litt flaut… Når man går på butikken og sånne ting… Folk ser og peker…

Noy: Vi har et veldig godt liv. Jeg har vært tilbake i Thailand og besøkt moren min. Det var veldig bra, og jeg følger meg bedre nå. Og Odd Vidar blir en bedre og bedre mann. Ikke best enda. Han kommer til å være best når han er 100 år, smiler Noy.

Nantaya og Lars Johan:

Lars Johan: Jeg var litt nervøs for at serien ikke skulle bli så bra. Men jeg glemte alt om det når den gode responsen kom. Og jeg fikk et nytt kallenavn; ”Silver Bullet”, ler Lars Johan. – Og jeg møtte en dame på flyplassen. Hun ropte navnet mitt og sa at jeg var helten hennes… hehe.

Nantaya: Jeg møtte den Thailandske ambassadøren, og han sa at han elsket serien, og det faktum at vi hadde startet en buddhistisk forening her i Møre og Romsdal. Det var veldig godt å høre. Han tok et bilde av meg og ham, og sa at vi bare skulle ringe hvis vi trenger hjelp. Det er fint å vite.

POSTET 06.12.08

Stikkord: , , , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skoftelandfilm Film AS

produserer dokumentar-filmer og dokumentarserier


Prosjekter

Optimistene
Se trailer


Last Call - I tolvte time
Se trailer


The Sarnos – A Life in Dirty Movies
Se trailer


Morgendagens idrettshelter
Se trailer


Et lite stykke Thailand II
Se trailer


Uteliggernes sang
Se trailerHyttedrømmen
Se trailershabanas_valg

Shabanas valg
Se trailerGlamourjentene
Se trailerMemento mori
Se trailerLykkens grøde
Se trailerEt lite stykke Thailand
Se trailer