Unik Optimistene-premiere i Haugesund

2013-08-20 17.40.28
Regissør Gunhild Westahgen Magnor og Optimistene på vei inn til verdenspremieren. Foto: Line Halvorsen/Skofteland Film

Optimistene hadde verdenspremiere på Filmfestivalen i Haugesund tirsdag 20. august kl. 19.00, og i den fullsatte salen runget latteren i bølger gjennom hele filmvisningen, og stemningen sto i taket. – Det er veldig stort for oss å være her, innledet produsent Hilde Skofteland fra scenen før filmen, – og endelig få vise filmen som vi har jobbet med i over 3 år for første gang.

Fantastisk stemning

– Jeg tror aldri det har vært bedre stemning i en kinosal på filmfestivalen i Haugesund enn ikveld med avslutningsfilmen OPTIMISTENE… Latter og applaus gjennom hele filmen – og den er ikke ferdig ennå. Herregud så gøy!!!, skriver Jarle Namtvedt i Norsk Filmdistribusjon på facebook under visningen.

2013-08-20 19.51.39
Et meget lykkelig filmteam etter den flotte visningen av filmen. Fra venstre: Lysmester Thor Erik Løkken, regissør Gunhild Westhagen Magnor, lydtekniker Krister Johnsen, produksjonsleder Heidi Christensen Gaukås, produsent Hilde Skofteland, produsent Ingunn H. Knudsen og lanseringsmedarbeider Line Halvorsen.

Overveldende respons

Etter visningen var både regissør Gunhild Westhagen Magnor og produsentene Ingunn H. Knudsen og Hilde Skofteland overveldet av responsen: – Det var en fantastisk opplevelse å vise filmen her. Publikum lo og gråt. Og da vi etter filmen fikk alle damene i volleyball-laget Optimistene opp på scenen, var det jo trampeklapp, sier de.

Kommer på kino over hele landet

Optimistene settes opp på kino fra 27. september i høst.

– Vårt håp var at vi hadde laget en virkelig humørpille, og det kan jo denne premieren tyde på at vi har fått til. Det har vært kjempegøy å være i Haugesund med denne filmen, sier Hilde Skofteland.

Damene i Optimistene viser oss hvor fint og viktig sosialt samhold er. Ønsker du et større nettverk? Send OPTIMIST til 2272 (Røde kors).

POSTET 20.08.13

Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skoftelandfilm Film AS

produserer dokumentar-filmer og dokumentarserier


Prosjekter

Optimistene
Se trailer


Last Call - I tolvte time
Se trailer


The Sarnos – A Life in Dirty Movies
Se trailer


Morgendagens idrettshelter
Se trailer


Et lite stykke Thailand II
Se trailer


Uteliggernes sang
Se trailerHyttedrømmen
Se trailershabanas_valg

Shabanas valg
Se trailerGlamourjentene
Se trailerMemento mori
Se trailerLykkens grøde
Se trailerEt lite stykke Thailand
Se trailer